En man och en kvinna bär ved tillsammans.

TILLSAMMAN GÖR VI EN AKTIV LIVSSTIL TILL DET NYA NORMALA

När personer i arbetsför ålder motionerar mer gynnas alla. Även er organisation. Och genom samarbete kan vi åstadkomma ännu mer.

Resultaten når vi tillsammans. Därför letar vi efter partners, företag, kommuner, organisationer, fackförbund… alla som är intresserade av att få finländare i arbetsför ålder att motionera mer och må bättre. Kontakta oss, tillsammans hittar vi verksamhetssätt som gynnar alla.

DET HÄR BERÄTTAR VÅRA SAMARBETSPARTNERS OM OSS

”Vuxna i rörelse har erbjudit Andningsförbundet gedigen sakkunskap och samarbetsmöjligheter för att främja motionsrådgivningen och motionsförhållandena för personer med andningssjukdom, bygga upp servicekedjor för motion, producera material och främja rörligheten för personer i arbetsför ålder som lider av andningssjukdom. Samarbetet har varit ömsesidigt, smidigt, okomplicerat, öppet, konstruktivt och godhjärtat! ”

Veera Farin ja Janne Haarala, Andningsförbundet

”Programmet Vuxna i rörelse kännetecknas av sakkunskap, uppfriskande nya idéer och en upplevelse av ett nätverksbaserat arbetssätt. Allt detta gynnar också oss samarbetspartner. ”

Tytti Viinikainen, Transport- och kommunikationsverket Traficom

Tre personer sitter i en roddbåt på sjön.

Det finns också finansiering för goda idéer

Om det i er organisation finns vilja att öka motion, kan ni göra mycket på egen hand med hjälp av goda råd. Vid behov kan verksamheten också finansieras via många olika kanaler

Läs mer >

En man staplar mynt.

Vi erbjuder många typer av stöd till projekt som beviljats finansiering

Läs mer >

HAR VI GEMENSAMMA MÅL?

Vi är villiga att

  • arbeta för att minska stillasittandet på arbetsplatserna, öka rörlighet och överlag stärka arbetsförmågan med hjälp av motion 
  • stöda lokala och regionala aktörer som inleder och utvecklar motionsrådgivning

Om ni har liknande mål, tveka inte att kontakta oss. Vi kan erbjuda sparring för att utveckla era idéer och er verksamhet, utbildning och webbinarier eller till och med ett anförande vid ett av era tillfällen/evenemang.

Folk drar upp en båt ur vattnet.

VÅRA EXPERTER BETJÄNAR

Satu Kankkonen

ledande expert
050 431 0490
satu.kankkonen@jamk.fi

Jag är ansvarig för att hantera Vuxna i rörelse -enheten. Jag är en långvarig expert på främjande av fysisk aktivitet och en förespråkare för omfattande välbefinnande. Inspirerad av tvärvetenskapligt samarbete, skissera breda helheter och förklara dem. Att skapa nya perspektiv gör mig alltid glad. Som golftränare tycker jag att du ska hålla fokus på målet du tänkt träffa.

Likes

Kontaktuppgifter till alla anställda inom affärsområde Likes finns på likes.fi

Sari Kivimäki. Sari Kivimäki.

Sari Kivimäki

utvecklingschef
0400 247 444
sari.kivimaki@jamk.fi
Twitter: @sari_kivimaki

Jag ansvarar för utvecklingen av motionsrådgivningsservicekedjor tillsammans med ett omfattande nätverk för trivsel och hälsa. I mitt arbete utnyttjar jag mångårig erfarenhet av att utveckla kvaliteten på motionsrådgivningen. Jag är särskilt tacksam för de gemensamma ansträngningarna och framgångarna för vårt kontor och vårt nätverk.

Katariina Tuunanen Katariina Tuunanen.

Katariina Tuunanen

programsamordnare
040 635 1026
katariina.tuunanen@jamk.fi
Twitter: @KatariinaTuu
LinkedIn: Katariina Tuunanen

Ansvarig för utveckling av motionsrådgivningsservicekedjor. Mina arbetsuppgifter inkluderar nätverk, utbildning, kommunikation och effektverifiering. Jag är exalterad över resultatet av det systematiska samarbetet.

Miia Malvela. Miia Malvela.

Miia Malvela

vecklingschef
050 443 2376
miia.malvela@jamk.fi
Twitter: @MMalvela
LinkedIn: miiamalvela 

Jag ansvarar för Arbetsliv i rörelse som kombinerar behoven av att främja både arbetsliv och fysisk aktivitet. Jag designar träning för olika ändamål och bygger helheter tillsammans med personalen på vårt kontor och våra partners. Jag gillar glada och fantasifulla lösningar.

Reetta Laakkonen. Reetta Laakkonen.

Reetta Laakkonen

programsamordnare
044 459 6168
reetta.laakkonen@jamk.fi

Jag ansvarar för enheten Arbetsliv i rörelse, där finska arbetsplatser och anställda uppmuntras att investera i sin arbetsförmåga och sitt välbefinnande med fysiska medel genom olika medel och åtgärder. Motiverad för att göra saker tillsammans, positiv förändring och människors framgång.

Tanja Onatsu. Tanja Onatsu.

Tanja Onatsu

programsamordnare

040 588 0263
tanja.onatsu@jamk.fi
Twitter: @tanjaonatsu
LinkedIn: Tanja Onatsu

Mitt jobb är att främja pendling. Som starkast jobbar jag i ett nätverk och känner att de bästa idéerna kommer från samarbete. Inspirerad av djärvt tänkande, att hitta lösningar och människor.

Sari Kivimäki. Sari Kivimäki.

Sari Kivimäki

utvecklingschef
0400 247 444
sari.kivimaki@jamk.fi
Twitter: @sari_kivimaki

Jag ansvarar för utvecklingen av motionsrådgivningsservicekedjor tillsammans med ett omfattande nätverk för trivsel och hälsa. I mitt arbete utnyttjar jag mångårig erfarenhet av att utveckla kvaliteten på motionsrådgivningen. Jag är särskilt tacksam för de gemensamma ansträngningarna och framgångarna för vårt kontor och vårt nätverk. Jag ansvarar också för Motionärens Apotek -konceptet.

Elina Tarkiainen. Elina Tarkiainen.

Elina Tarkiainen

programsamordnare
0400 968 646
elina.tarkiainen@jamk.fi

Min arbetsbeskrivning inkluderar övervakning av bidrag för utveckling av motionslivsstil med Likes-teamet. Jag organiserar t.ex. OKM projektforum relaterade till projektstödjande aktiviteter. Jag blir entusiastisk över givande arbete i projektnätverk.

Annamaija Manninen. Annamaija Manninen.

Annamaija Manninen

kommunikationsansvarig
044 769 5384
annamaija.manninen@jamk.fi
Twitter: @ammanninen
LinkedIn: Annamaija Manninen

Jag kontrollerar kommunikationen av programmet Vuxna i rörelse. Min huvudsakliga uppgift är att komma på sätt att göra programmets varumärke känt och att sprida vårt kärnbudskap till alla människors medvetenhet. I mitt arbete får jag en kick av vilda brainstorming-möten och innehållsproduktion.

Anna Suutari. Anna Suutari.

Anna Suutari

kommunikationsspecialist
0400 247 986
anna.suutari@jamk.fi
Twitter: @AnnaSuu
LinkedIn: Anna Suutari

Jag ansvarar för att underhålla och utveckla onlinekommunikation och sociala medier för programmet Vuxna i rörelse, samt att kommunicera och marknadsföra kampanjer och event. Jag gör mitt bästa för att arbeta omgiven av att inspirera människor att nå gemensamma mål. Jag blir entusiastisk över insiktsfull kommunikation som stöter på sin målgrupp.