Mies ja nainen kantavat yhdessä puuta.

YHDESSÄ TEEMME AKTIIVISUUDESTA UUDEN NORMAALIN

Kun työikäiset lisäävät liikkumista, kaikki hyötyvät. Myös teidän organisaationne. Ja yhteistyöllä saamme aikaan vielä enemmän.

Tule mukaan

Tuloksia tehdään yhdessä. Siksi me etsimme kumppaneiksemme yrityksiä, kuntia, järjestöjä, ammattiliittoja…kaikkia, joita kiinnostaa saada suomalaiset työikäiset liikkumaan enemmän ja voimaan paremmin. Olkaa yhteydessä niin etsitään toiminnan tapoja, joista hyötyvät kaikki.

NÄIN YHTEISTYÖKUMPPANIMME kertovat meistä

”Liikkuva aikuinen on tarjonnut Hengitysliitolle vankkaa asiantuntemusta ja yhteistyön mahdollisuuksia hengityssairaiden liikuntaneuvonnan ja liikunnan olosuhteiden edistämisessä, liikunnan palveluketjujen rakentamisessa, materiaalien tuottamisessa ja työikäisten hengityssairaiden liikkumisen edistämisessä. Yhteistyö on ollut vastavuoroista, sujuvaa, mutkatonta, avointa, rakentavaa ja hyvähenkistä!”

Veera Farin ja Janne Haarala, Hengitysliitto

”Liikkuva aikuinen -ohjelmalle on tunnusomaista asiantuntemus, virkistävän uudet ideat ja kokemus verkostomaisesta työotteesta. Nämä kaikki hyödyttävät myös meitä yhteistyökumppaneita.”

Tytti Viinikainen, Liikenne- ja viestintävirasto Traficom

Kolme ihmistä istuu soutuveneessä järvellä.

Hyville ideoille on tarjolla myös rahoitusta

Jos organisaatiossanne on halua lisätä liikettä, voitte tehdä paljon ihan omin voimin, hyvien neuvojen avulla. Toimintaan on tarvittaessa tarjolla rahoitustakin monista kanavista.

Lue lisää >

Mies kasaa kolikkoja pinoon.

Tarjoamme rahoituksen saaneille hankkeille monenlaista tukea

Lue lisää >

ONKO MEILLÄ YHTEISIÄ TAVOITTEITA?

Me olemme halukkaita

  • tekemään työtä, jotta työpaikoilla vähennetään istumista, lisätään liikettä ja ylipäätään vahvistetaan työkykyä liikunnan keinoin 
  • tukemaan liikuntaneuvontaa käynnistäviä ja kehittäviä paikallisia sekä alueellisia toimijoita

Jos teillä on saman suuntaisia tavoitteita, olkaa rohkeasti yhteydessä. Me voimme tarjota sparrausta ideoidenne ja toimintanne kehittämiseen, koulutusta ja webinaareja tai vaikka puheenvuoron tilasuuteenne/tapahtumaanne.

Talkoolaiset vetävät venettä vesiltä.

ASIANTUNTIJAMME PALVELEVAT

Satu Kankkonen

johtava asiantuntija
050 431 0490
satu.kankkonen@jamk.fi

Vastaan Liikkuva aikuinen -kokonaisuuden johtamisesta. Olen liikkumisen edistämisen pitkän linjan asiantuntija ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja. Inspiroidun monialaisesta yhteistyöstä, laajojen kokonaisuuksien hahmottamisesta ja niiden selittämisestä. Uusien näköalojen luominen ilahduttaa aina. Golfvalmentajan ominaisuudessa ajattelen, että huomio kannattaa pitää kohteessa, johon ajattelit osua.

Likes

Likes-tulosalueen kaikkien työntekijöiden yhteystiedot löytyvät täältä.

Sari Kivimäki. Sari Kivimäki.

Sari Kivimäki

kehittämispäällikkö
0400 247 444
sari.kivimaki@jamk.fi
Twitter: @sari_kivimaki

Vastaan liikuntaneuvonnan palveluketjujen kehittämisestä yhdessä laajan hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen verkoston kanssa. Hyödynnän työssäni vuosien kokemusta liikuntaneuvonnan laadun kehittämisestä. Sytyn erityisesti toimistomme ja verkostomme yhteisistä ponnisteluista ja onnistumisista.

Katariina Tuunanen Katariina Tuunanen.

Katariina Tuunanen

ohjelmakoordinaattori
040 635 1026
katariina.tuunanen@jamk.fi
Twitter: @KatariinaTuu
LinkedIn: Katariina Tuunanen

Vastaan liikuntaneuvonnan palveluketjujen kehittämisestä. Työtehtäviini kuuluvat verkostotyö, koulutukset, viestintä sekä vaikutusten todentaminen. Innostun järjestelmällisen yhteistyön tuloksista.

Miia Malvela. Miia Malvela.

Miia Malvela

kehittämispäällikkö
050 443 2376
miia.malvela@jamk.fi
Twitter: @MMalvela
LinkedIn: miiamalvela 

Vastaan Liikkuva työelämä -kokonaisuudesta, jossa yhdistyvät sekä työelämän että liikunnan edistämisen tarpeet. Muotoilen liikuntaa eri tarkoituksiin ja rakennan kokonaisuuksia yhdessä toimistomme väen sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Pidän iloisesta meiningistä ja kekseliäistä ratkaisuista.

Reetta Laakkonen. Reetta Laakkonen.

Reetta Laakkonen

ohjelmakoordinaattori       
044 459 6168
reetta.laakkonen@jamk.fi

Vastaan Liikkuva työelämä -kokonaisuudesta, jossa erilaisin keinoin ja toimenpitein herätellään suomalaisia työpaikkoja ja työntekijöitä satsaamaan työkykyyn ja -hyvinvointiin liikunnallisin keinoin. Motivoidun yhdessä tekemisestä, positiivisista muutoksista ja ihmisten onnistumisista.

Tanja Onatsu. Tanja Onatsu.

Tanja Onatsu

asiantuntija
040 588 0263
tanja.onatsu@jamk.fi
Twitter: @tanjaonatsu
LinkedIn: Tanja Onatsu

Minun työtehtäväni on työmatkaliikkumisen edistäminen. Vahvimmillani olen verkostotyöskentelyssä ja koen, että parhaat ideat syntyvät yhteistyönä. Inspiroidun rohkeasta ajattelusta, ratkaisujen etsimisestä ja ihmisistä.

Teemu Ripatti

ohjelmakoordinaattori
050 414 1449
teemu.ripatti@jamk.fi

Vastaan yrittäjäjärjestöyhteistyöstä sekä sivistystoimien työkyvyn ja liikunnallisen elämäntavan edistämisestä.


Sari Kivimäki. Sari Kivimäki.

Sari Kivimäki

kehittämispäällikkö
0400 247 444
sari.kivimaki@jamk.fi
Twitter: @sari_kivimaki

Vastaan liikuntaneuvonnan palveluketjujen kehittämisestä yhdessä laajan hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen verkoston kanssa. Hyödynnän työssäni vuosien kokemusta liikuntaneuvonnan laadun kehittämisestä. Sytyn erityisesti toimistomme ja verkostomme yhteisistä ponnisteluista ja onnistumisista.

Elina Tarkiainen. Elina Tarkiainen.

Elina Tarkiainen

ohjelmakoordinaattori
0400 968 646
elina.tarkiainen@jamk.fi

Työnkuvaani kuuluu liikunnallisen elämäntavan kehittämisavustusten seuranta yhdessä Likesin tiimin kanssa. Järjestän mm. hankkeiden tukitoimiin liittyviä OKM-hankefoorumeja. Innostun hedelmällisestä työskentelystä hankeverkostoissa.

Annamaija Manninen. Annamaija Manninen.

Annamaija Manninen

viestintäpäällikkö
044 769 5384
annamaija.manninen@jamk.fi
Twitter: @ammanninen
LinkedIn: Annamaija Manninen

Linjaan ja luotsaan Liikkuva aikuinen -ohjelman viestintää. Tärkeimpänä tehtävänäni on keksiä keinoja, joilla ohjelman brändi tulee tunnetuksi ja ydinsanomamme leviää kaiken kansan tietoisuuteen. Työssäni saan potkua villeistä ideointipalavereista ja sisällöntuotannosta.

Anna Suutari. Anna Suutari.

Anna Suutari

viestinnän asiantuntija
0400 247 986
anna.suutari@jamk.fi
LinkedIn: Anna Suutari

Vastuullani on Liikkuva aikuinen -ohjelman verkkoviestinnän ja sosiaalisen median ylläpito ja kehittäminen sekä kampanjoiden ja tapahtumien viestintä ja markkinointi. Parhaimmillani olen saadessani työskennellä inspiroivien ihmisten ympäröimänä yhteisten päämäärien tavoittamiseksi. Innostun oivaltavasta ja kohderyhmäänsä kolahtavasta viestinnästä.