Päättäjät kokeilevat ulkoliikuntapuiston telineitä.

Sen pitää olla aina mielessä

Liikkumattomuus on kallista. Siksi kuntalaisten liikkeelle saaminen tulisi olla kunnassa jokaisen työntekijän ja kaikkien hallinnonalojen tehtävä. Yhteistyössä on voimaa tässäkin asiassa.

Katso ETUKENO-VERKKOTAPAHTUMan tallenne

Mielenterveyssyiden vuoksi menetetään vuosittain lähes 20 miljoonaa työpäivää. Liian monen työssäkäyvän jaksaminen ja työkyky ovat uhattuna.

Etukeno-verkkotapahtumassa Johda pää edellä – satsaa mielen työkykyyn pohdittiin tiistaina 25.4. muun muassa, lähetetäänkö työntekijät terapiaan vai johtajat koulutukseen. Millaisilla teoilla ja miten työpaikalla voidaan tukea mielenterveyttä ihan joka päivä?

Katso tapahtuman tallenne oheisesta upotuksesta.

Oho! Tämä video ei näy, koska olet kieltänyt markkinointievästeiden käytön. Nähdäksesi videon, käy hyväksymässä markkinointievästeet.

OVATKO TYÖMATKAMME TASA-ARVOISIA JA YHDENVERTAISIA?

Suomessa tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat monessa asiassa jo hyvällä mallilla, mutta työmatkaliikkumisessa emme vielä ole tasa-arvoisia. Esimerkiksi taajamien ulkopuolella asuvien ei ole mahdollista käyttää ympäristön kannalta kestäviä kulkutapoja samalla tavalla kuin taajama-asukkaiden. Eivätkä miehet ja naiset ole työmatkaliikkumisessa samalla viivalla.

Bussiin astumassa olevan henkilön jalat.
Pukumiehet mittaavat pituushyppytulosta.

Työikäisten liikkumista lisäämällä voidaan säästää miljardeja

Suomalaisten liikkumattomuus maksaa yhteiskunnalle 3,2 miljardia euroa vuodessa.

Hyville ideoille on tarjolla myös rahoitusta

Jos organisaatiossanne on halua lisätä liikettä, voitte tehdä paljon ihan omin voimin, hyvien neuvojen avulla. Toimintaan on tarvittaessa tarjolla rahoitustakin monista kanavista.

Lue lisää >

Mies kasaa kolikkoja pinoon.

Tarjoamme rahoituksen saaneille hankkeille monenlaista tukea

Lue lisää >

Ajankohtaista

Lue kaikki >

Asiantuntijamme palvelevat

Satu Kankkonen

johtava asiantuntija
050 431 0490
satu.kankkonen@jamk.fi

Vastaan Liikkuva aikuinen -kokonaisuuden johtamisesta. Olen liikkumisen edistämisen pitkän linjan asiantuntija ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja. Inspiroidun monialaisesta yhteistyöstä, laajojen kokonaisuuksien hahmottamisesta ja niiden selittämisestä. Uusien näköalojen luominen ilahduttaa aina. Golfvalmentajan ominaisuudessa ajattelen, että huomio kannattaa pitää kohteessa, johon ajattelit osua.

Likes

Likes-tulosalueen kaikkien työntekijöiden yhteystiedot löytyvät täältä.

Sari Kivimäki. Sari Kivimäki.

Sari Kivimäki

kehittämispäällikkö
0400 247 444
sari.kivimaki@jamk.fi
Twitter: @sari_kivimaki

Vastaan liikuntaneuvonnan palveluketjujen kehittämisestä yhdessä laajan hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen verkoston kanssa. Hyödynnän työssäni vuosien kokemusta liikuntaneuvonnan laadun kehittämisestä. Sytyn erityisesti toimistomme ja verkostomme yhteisistä ponnisteluista ja onnistumisista.

Katariina Tuunanen Katariina Tuunanen.

Katariina Tuunanen

ohjelmakoordinaattori
040 635 1026
katariina.tuunanen@jamk.fi
Twitter: @KatariinaTuu
LinkedIn: Katariina Tuunanen

Vastaan liikuntaneuvonnan palveluketjujen kehittämisestä. Työtehtäviini kuuluvat verkostotyö, koulutukset, viestintä sekä vaikutusten todentaminen. Innostun järjestelmällisen yhteistyön tuloksista.

Miia Malvela. Miia Malvela.

Miia Malvela

kehittämispäällikkö
050 443 2376
miia.malvela@jamk.fi
Twitter: @MMalvela
LinkedIn: miiamalvela 

Vastaan Liikkuva työelämä -kokonaisuudesta, jossa yhdistyvät sekä työelämän että liikunnan edistämisen tarpeet. Muotoilen liikuntaa eri tarkoituksiin ja rakennan kokonaisuuksia yhdessä toimistomme väen sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Pidän iloisesta meiningistä ja kekseliäistä ratkaisuista.

Reetta Laakkonen. Reetta Laakkonen.

Reetta Laakkonen

ohjelmakoordinaattori       
044 459 6168
reetta.laakkonen@jamk.fi

Vastaan Liikkuva työelämä -kokonaisuudesta, jossa erilaisin keinoin ja toimenpitein herätellään suomalaisia työpaikkoja ja työntekijöitä satsaamaan työkykyyn ja -hyvinvointiin liikunnallisin keinoin. Motivoidun yhdessä tekemisestä, positiivisista muutoksista ja ihmisten onnistumisista.

Tanja Onatsu. Tanja Onatsu.

Tanja Onatsu

asiantuntija
040 588 0263
tanja.onatsu@jamk.fi
Twitter: @tanjaonatsu
LinkedIn: Tanja Onatsu

Minun työtehtäväni on työmatkaliikkumisen edistäminen. Vahvimmillani olen verkostotyöskentelyssä ja koen, että parhaat ideat syntyvät yhteistyönä. Inspiroidun rohkeasta ajattelusta, ratkaisujen etsimisestä ja ihmisistä.

Teemu Ripatti

ohjelmakoordinaattori
050 414 1449
teemu.ripatti@jamk.fi

Vastaan yrittäjäjärjestöyhteistyöstä sekä sivistystoimien työkyvyn ja liikunnallisen elämäntavan edistämisestä.


Sari Kivimäki. Sari Kivimäki.

Sari Kivimäki

kehittämispäällikkö
0400 247 444
sari.kivimaki@jamk.fi
Twitter: @sari_kivimaki

Vastaan liikuntaneuvonnan palveluketjujen kehittämisestä yhdessä laajan hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen verkoston kanssa. Hyödynnän työssäni vuosien kokemusta liikuntaneuvonnan laadun kehittämisestä. Sytyn erityisesti toimistomme ja verkostomme yhteisistä ponnisteluista ja onnistumisista.

Elina Tarkiainen. Elina Tarkiainen.

Elina Tarkiainen

ohjelmakoordinaattori
0400 968 646
elina.tarkiainen@jamk.fi

Työnkuvaani kuuluu liikunnallisen elämäntavan kehittämisavustusten seuranta yhdessä Likesin tiimin kanssa. Järjestän mm. hankkeiden tukitoimiin liittyviä OKM-hankefoorumeja. Innostun hedelmällisestä työskentelystä hankeverkostoissa.

Annamaija Manninen. Annamaija Manninen.

Annamaija Manninen

viestintäpäällikkö
044 769 5384
annamaija.manninen@jamk.fi
Twitter: @ammanninen
LinkedIn: Annamaija Manninen

Linjaan ja luotsaan Liikkuva aikuinen -ohjelman viestintää. Tärkeimpänä tehtävänäni on keksiä keinoja, joilla ohjelman brändi tulee tunnetuksi ja ydinsanomamme leviää kaiken kansan tietoisuuteen. Työssäni saan potkua villeistä ideointipalavereista ja sisällöntuotannosta.

Anna Suutari. Anna Suutari.

Anna Suutari

viestinnän asiantuntija
0400 247 986
anna.suutari@jamk.fi
LinkedIn: Anna Suutari

Vastuullani on Liikkuva aikuinen -ohjelman verkkoviestinnän ja sosiaalisen median ylläpito ja kehittäminen sekä kampanjoiden ja tapahtumien viestintä ja markkinointi. Parhaimmillani olen saadessani työskennellä inspiroivien ihmisten ympäröimänä yhteisten päämäärien tavoittamiseksi. Innostun oivaltavasta ja kohderyhmäänsä kolahtavasta viestinnästä.