Kuvassa on kaksi naista ja kaksi miestä, jotka nojailevat ulkokuntosalin rekkiin.

Hae Liikkuva työelämä -palkintoa

Vuonna 2023 opetus- ja kulttuuriministeriö palkitsee Liikkuva perhe, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja -toiminnassa ansioituneita toimijoita. Liikkuvan aikuisen Liikkuva työelämä -palkinto myönnetään ansiokkaasta työstä työkyvyn ja työhyvinvoinnin edistämisessä liikunnallisin keinoin.

Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama valtakunnallinen Liikkuvat-kokonaisuus edistää liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Liikkuva aikuinen julistaa haettavaksi Liikkuva työelämä -palkinnon. Palkinnon valinnassa painotetaan valtakunnallisesti merkittäviä liikunnallisia ratkaisuja työkyvyn ja työhyvinvoinnin lisäämiseksi. Palkittavat ratkaisut edistävät liikunnallista toimintakulttuuria, ovat strategisia valintoja, rohkeita ja innovatiivisia. Ne edistävät työelämän ja työn monimuotoisuutta ja ovat yhdenvertaisesti saavutettavia. ​

Liikkuva työelämä -palkintoa voivat hakea tahot, jotka ovat kehittäneet keinoja tai ratkaisuja työikäisten liikkumiselle työelämässä. Hakija voi olla kunta tai alueellinen tai valtakunnallinen työelämän toimija.

Palkinnon hakuaika on 19.9.–3.10.2023. Palkitsemistilaisuus järjestetään 30.11.2023 Helsingissä. ​

Kriteerit:​

Palkitsemishaun organisoinnista vastaa Liikkuva aikuinen, joka tekee opetus- ja kulttuuriministeriölle esityksen palkittavasta tahosta / palkittavista tahoista.

Lisätietoja Liikkuva työelämä -palkinnosta:

Satu Kankkonen
Johtava asiantuntija, Liikkuva aikuinen -ohjelma
satu.kankkonen@jamk.fi
puh. 050 431 0490

Palkinnon hakuaika on päättynyt. Kiitos hakemuksista!

Lue opetus- ja kulttuuriministeriön uutinen Liikkuvat-palkinnoista >