Mies huutaa megafoniin ja taustalla näkyy neljä henkilöä, jotka heittävät mölkkyä.

Miksi liikuntavalistus ei liikuta?

Etukeno – Miksi liikuntavalistus ei liikuta?

Suomalaista liikuntavalistusta on vaivannut kautta vuosikymmenten laimeus ja tekopirteys. Kuvissa hymyilevät ihmiset liikkuvat luonnossa, ketään ei harmita ja koskaan ei sada. Teksteissä tarjotaan terveysfaktaa ja loputtomia listoja liikunnan hyödyistä. Toivottua vaikutusta lattealla valistuksella ei ole ollut – suomalaiset liikkuvat aina vaan vähemmän.

Pystytäänkö ihmisten liikkumisasenteisiin vaikuttamaan viestinnällä? Ja pitäisikö tyylin olla jotain ihan muuta kuin mihin olemme tottuneet? Entä missä menee raja, mitä saa sanoa ja mitä ei?

Etukeno-verkkotapahtuman 26.10.2023 mainoskuva, jossa mies nuokkuu työpöydän ääressä.

Muuan muassa näihin kysymyksiin haettiin vastauksia Etukeno-verkkotapahtumassa torstaina 26.10. Mielipiteitään aiheesta studiossa täräyttelivät viestintäjohtaja, kolumnisti Lotta Backlund, luova johtaja, toimittaja Jani Halme ja tutkija Maria Rantala.

Tapahtumassa kuultiin ja nähtiin myös esimerkki oman alansa markkinointia menestyksekkäästi uudistaneesta kampanjasta.

Kuvassa on viestintäjohtaja Lotta Backlund.
Viestintäjohtaja, kolumnisti Lotta Backlund
Kuvassa on luova johtaja Jani Halme.
Luova johtaja, toimittaja Jani Halme
Tutkija Maria Rantala

Katso tapahtuman tallenne

Etkö päässyt kuulolle Miksi liikuntavalistus ei liikuta? -verkkotapahtumaan? Tai haluatko palata johonkin tilaisuuden puheenvuoroista tai keskusteluista? Katso tapahtuman tallenne alta!

Oho! Tämä video ei näy, koska olet kieltänyt markkinointievästeiden käytön. Nähdäksesi videon, käy hyväksymässä markkinointievästeet.