Mies asioi apteekissa.

LIIKKUJAN APTEEKKI

Liikkujan Apteekki jakaa liikuntalääkettä

Liikkujan Apteekki -konsepti on Liikkuva aikuinen -ohjelman, Hengitysliiton, Suomen Apteekkariliiton sekä Liikunnan aluejärjestöjen yhteistyössä koordinoima toimintamalli. Toiminnan päämääränä on, että apteekit edistävät suomalaisten terveyttä liikkumaan kannustamalla. Tavoitteena on, että asiakkaat voivat apteekissa asioidessaan keskustella hyvinvointinsa edistämisestä liikunnan avulla, ja apteekit toimivat osana kunnan liikunnanpalveluketjua.

Liikkujan Apteekki -konsepti on tuonut terveysliikunnan jo yli 200 apteekin arkeen ja osaksi asiakasneuvontaa. Toiminta on näkyvä osa apteekin palveluita. Käytännössä Liikkujan Apteekki -konsepti tarkoittaa erilaisia liikunnallisia tempauksia, liikunnan puheeksiotoa sekä paikallistoimijoiden kanssa toteutettua yhteistyötä.

Liikkujan Apteekeille on syksyllä 2021 avattu oma verkkosivusto osoitteessa www.liikkujanapteekit.fi. Verkkosivustolla on niin apteekkien asiakkaille kuin apteekkien henkilökunnalle suunnattua sisältöä. Osa apteekeille suunnatusta sisällöstä on salasanasuojattua ja ainoastaan Liikkujan Apteekkien saatavilla.