Paluu elämään -podcastin kansikuva

Paluu elämään – mutta miten?

Harri Nousiainen on toimittaja, jolla on elintapasairauksien täyskäsi: metabolinen oireyhtymä, verenpaine, kakkostyypin diabetes, korkea kolesteroli ja uniapnea. Miten tukevasti keski-ikäinen mies saisi elämänsyrjästä taas kiinni ja pääsisi parempaan kuntoon?

12-osaisessa Paluu elämään -podcastissa Harri Nousiainen käy läpi omaa elintapamuutostaan. Kuinka työkiireiden, uran luonnin ja erilaisten elämän eteen heittämien haasteiden kanssa kamppaileva, itsensä hukannut 60-vuotias mies löytäisi tiensä takaisin hyvään elämään?

Matkalla kohti terveempää elämää Harrilla on apunaan eri alojen asiantuntijoita, kuten liikuntalääketieteen erikoislääkäri Jarmo Karpakka, liikuntaneuvoja Tiina Pekkala, psykoterapeutti Antti Rantanen, urologi Pekka Kunelius ja päihdepsykiatri Pekka Laine. Asiantuntijoiden kanssa Harri ruotii elintapojensa kompastuskiviä ja ratkoo muutoksen tiellä eteen tulevia haasteita.

Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan jokaiseen podcast-sarjan jaksoon ja kuuntelemaan ne. Harrin havainnoista ja hänen haastattelemiensa asiantuntijoiden näkemyksistä voi olla hyötyä sinullekin – kuuntele vaikka!

Tutustu Paluu elämään -podcastin jaksoihin

Jakso 1: Testit kertovat karun totuuden

Jakso 2: Homma meinaa lähteä lapasesta

Jakso 3: Ihminen on sitä mitä hän syö

Jakso 4: Eihän kävely ole oikeaa liikuntaa

Jakso 5: Viissatasesta vetoa, että juoksen maratonin

Jakso 6: Yölliset vessareissut ja miesten vaihdevuodet

Jakso 7: Nousuhumala, jota ei koskaan tullut

Jakso 8: Matalasykkeinen liikunta meinaa unohtua

Jakso 9: Urheiluvammoja ja keinoniveliä

Jakso 10: Lääkärin määräyksestä nukkumaan

Jakso 11: Puvun takki mahtuu taas kiinni

Jakso 12: Mikä muuttui puolessa vuodessa? – Yksi asia ylitse muiden