Kaksi miestä kävelee hiekkakäytävää pitkin. Taustalla on vaaleita rakennuksia.

Työmatkaliikkuminen on hukattu mahdollisuus

Etukeno – Työmatkaliikkuminen on hukattu mahdollisuus

Työkyky kohentuisi valtaosalla työntekijöistä, jos he liikkuisivat enemmän. Siksi työnantajan on viisasta tukea sitä, että työmatkat taittuvat lihasvoimin sen sijaan, että töihin hurautetaan omalla autolla.

Etukeno-verkkotapahtuma Työmatkaliikkuminen on hukattu mahdollisuus kertoi torstaina 16.9.2021, mitä hyötyä muutoksesta on organisaatiolle ja mitä se vaatii.

Innovaatiojohtaja, sarjayrittäjä ja tietokirjailija Henkka Hyppönen pohti puheenvuorossaan, voiko työntekijän saada tekemään itsensä kannalta parempia valintoja.

Terveisensä tapahtumaan toi myös liikenneministeri Timo Harakka.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt. Lämmin kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille! Pääset katsomaan tapahtuman tallenteen alla olevasta upotuksesta.

Kuvassa on tietokirjailija, luova johtaja Henkka Hyppönen.
Henkka Hyppönen (kuva: Viivi Huuska)

Katso tapahtuman tallenne

Etkö päässyt kuulolle Työmatkaliikkuminen on hukattu mahdollisuus -verkkotapahtumaan? Tai haluatko palata johonkin tilaisuuden puheenvuoroista tai keskusteluista? Katso tapahtuman tallenne alta!

Oho! Tämä video ei näy, koska olet kieltänyt markkinointievästeiden käytön. Nähdäksesi videon, käy hyväksymässä markkinointievästeet.