Kaksi miestä istuu vastaanottopöydän ääressä.

Liikuttaako liikkuminen terveydenhuollossa?

ETUKENO – LIIKUTTAAKO LIIKKUMINEN TERVEYDENHUOLLOSSA?

Miksi liikkuminen ei tunnu kiinnostavan terveydenhuoltoa?

Vastauksia ja ratkaisuja tarjoaa maksuton Liikkuva aikuinen -ohjelman Etukeno-verkkotapahtuma torstaina 4.11. klo 10.00–11.30.

Sote-alan asiantuntijoiden paneeli pohtii muun muassa terveydenhuollon asiakastyön pirstaleisuutta, liikkumisen puheeksioton vaikeutta ja sitä, luottavatko alan työntekijät omaan liikuntaosaamiseensa. Panelisteina tapahtumassa mukana ovat Suomen Terveydenhoitajaliiton kehittämispäällikkö Aija Saarinen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tutkimusprofessori, johtaja Tiina Laatikainen sekä Liikkuva aikuinen -ohjelman kehittämispäällikkö Sari Kivimäki.

Ohjelman lopussa pohditaan, miksi terveellisen elämän opit on niin vaikea ottaa käyttöön omassa arjessa. Ajatuksia ja konkreettisia vinkkejä asiasta antaa hyvinvointialan moniottelija Joni Jaakkola.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt. Lämmin kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille! Pääset katsomaan tapahtuman tallenteen alla olevasta upotuksesta.

Joni Jaakkola

Katso tapahtuman tallenne

Etkö päässyt kuulolle Liikuttaako liikkuminen terveydenhuollossa -verkkotapahtumaan? Tai haluatko palata johonkin tilaisuuden puheenvuoroista tai keskusteluista? Katso tapahtuman tallenne alta!