Mies katsoo itseään peilistä.

Liikuntaneuvonta on uusi musta

ETUKENO – LIIKUNTANEUVONTA ON UUSI MUSTA

”Liikunnallinen elämäntapa pitää valistajat loitolla.” Joskus kuitenkin tarvitaan ulkoista kannustusta ja innostusta arjen muutosten tekemiseen.

Etukeno-verkkotapahtumassa Liikuntaneuvonta on uusi musta pohdittiin torstaina 27.5.2021 asiantuntijoiden johdolla, mitä on laadukas henkilökohtainen liikuntaneuvonta ja mitä eväitä siihen antavat neuvonnan uunituoreet sisältösuositukset.

Liikuntaneuvonta on uusi musta -webinaarin bannerikuva

Millainen on toimiva liikuntaneuvonnan palveluketju ja mitä sen toteuttaminen vaatii? Ohjelmassa mietittiin myös, millaisia tuloksia ja onnistumisia kunta voi saada liikuntaneuvonnalla.

Tapahtumassa olivat mukana psykologi Satu Lähteenkorva, terveysliikunnan kehittäjä Tino-Taneli Tanttu, terveyden edistämisen asiantuntijalääkäri Risto Kuronen, liikuntajohtaja Anna-Leena Sahindal, erikoistutkija Minna Aittasalo sekä Liikkuva aikuinen -ohjelman kehittämispäällikkö Sari Kivimäki.

Kyseessä oli ammattilaistapahtuma, joka oli suunnattu liikuntaneuvontaa/elintapaohjausta kehittäville, liikuntaneuvojille ja elintapaohjaajille sekä muille terveyden edistämisen asiantuntijoille ja liikuntaneuvonnan palveluketjussa toimiville. Tapahtuman sisältö linkittyi vahvasti maaliskuussa -21 julkaistuihin liikuntaneuvonnan valtakunnallisiin suosituksiin.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt. Lämmin kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille! Pääset katsomaan tapahtuman tallenteen alla olevasta upotuksesta.


Katso tapahtuman tallenne

Etkö päässyt kuulolle Liikunta lisää kassavirtaa -verkkotapahtumaan? Tai haluatko palata johonkin tilaisuuden puheenvuoroista tai keskusteluista? Katso tapahtuman tallenne alta!

Oho! Tämä video ei näy, koska olet kieltänyt markkinointievästeiden käytön. Nähdäksesi videon, käy hyväksymässä markkinointievästeet.