Farmaseutti opastaa asiakasta apteekin hyllyn äärellä.

Liikkujan Apteekki -verkkosivusto on avattu

Äskettäin avattu liikkujanapteekit.fi-verkkosivusto palvelee niin apteekin asiakkaita ja kuin itse Liikkujan Apteekkejakin.

Kun apteekissa otetaan asiakkaan kanssa liikkuminen puheeksi, syntyy usein tarve saada lisätietoja ja ohjeita. Liikkujanapteekit.fi-verkkosivusto antaa vastauksia apteekin asiakkaiden liikuntaan liittyviin kysymyksiin. Sivustolta löytyy luotettavaa tietoa liikunnan merkityksestä eri sairauksien hoidossa, vinkkejä liikuntamotivaation löytämiseen ja arkiaktiivisuuden lisäämiseen sekä Liikkujan Apteekkien yhteystiedot ympäri Suomen.

Asiakkaille suunnattua sisältöä on tuotettu yhteistyössä kansanterveysjärjestöjen kanssa, joilla on vankka tietotaito liikunnan vaikutuksesta yleisimpiin kansanterveyttämme uhkaaviin haasteisiin. Sivuston avulla asiakas voidaan myös ohjata luotettavan lisätiedon äärelle.

Verkkosivustolle on lisäksi koottu kattava tietopaketti Liikkujan Apteekeille. Sivusto tarjoaa ideoita ja vinkkejä liikkumisen puheeksiottamiseen ja Liikkujan Apteekki -toiminnan toteuttamiseen. Sivustolle on koottu asiakkaille jaettavien materiaalien lähteitä. Siellä on myös esitelty ideoita esimerkiksi tapahtumapäivistä ja liikuntahyllystä. Löytyypä sivustolta koulutuskalenterikin.

Liikkujan Apteekkeja on osallistettu verkkosivuston suunnitteluun. Apteekkien toiveita ja tarpeita asiakastyötä varten on kuunneltu sisältöä luotaessa. Tavoitteena on ollut rakentaa käyttäjiä palveleva verkkosivusto, josta tieto löytyy helposti.

Tuliko mieleen idea tai kehitysehdotus?

Mikäli haluat antaa meille palautetta tai kehittämisideoita sivustosta, voit jättää ne alla olevan linkin kautta. Palautteesi on meille arvokasta ja hyödynnämme sitä sivuston jatkuvassa kehittämisessä ja laadun seurannassa.

Jätä palautetta tai kehittämisideoita sivustosta >