Mies nukkuu työpöydän ääressä. Pöydällä on läppäri.

Kone älä hyydy

etukeno – kone älä hyydy

Varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen henkilöstön hyvinvointi on ollut jo pitkään koetuksella ja psyykkinen kuormitus on kasvanut. Etukeno-verkkotapahtuma Kone älä hyydy pureutuu tiistaina 11.10. klo 13–14.15 varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen työntekijöiden kuormittumiseen ja palautumiseen.

Jakso on suunnattu varhaiskasvatuksen, perusopetuksen, kuntien sivistystoimen sekä kuntayhtymien johdolle, kaikille alalla työskenteleville sekä aiheesta kiinnostuneille.

Tapahtumassa kuulemme urheilulääkäri, terveysjohtaja Pippa Laukan alustuksen otsikolla Energiaa palautumisesta.

Pippa Laukka on liikuntalääketieteen erikoislääkäri, joka on tullut koko kansalle tutuksi Olet mitä syöt -sarjan asiantuntijana ja lääkärinä. Laukka on kirjoittanut hyvinvointiaiheisia kirjoja sekä kolumneja mm. Helsingin Sanomiin. Laukka on myös naisten jalkapallomaajoukkue Helmareiden pitkäaikainen joukkuelääkäri. Tämän lisäksi Pippa Laukka toimii kuntayhtymän terveysjohtajana. 

Etukeno-verkkotapahtuman mainoskuva
Kuvassa on lääkäri Pippa Laukka.
Pippa Laukka

Studiossa aiheesta ovat keskustelemassa

  • Työelämäasiantuntija Merja Hyvärinen, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
  • Opetustoimenjohtaja Mari Routti, Lappeenrannan kaupunki
  • Organisaatiopsykologi ja yrittäjä Jaakko Sahimaa

Verkkotapahtuma on maksuton. Jaa tietoa työpaikallasi ja ilmoittaudu tapahtumaan alla olevan painikkeen kautta 9.10. mennessä. Linkki tilaisuuteen lähetetään kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse ma 10.10.