Mies nukkuu työpöydän ääressä. Pöydällä on läppäri.

Kone älä hyydy

etukeno – kone älä hyydy

Varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen henkilöstön hyvinvointi on ollut jo pitkään koetuksella ja psyykkinen kuormitus on kasvanut. Etukeno-verkkotapahtuma Kone älä hyydy pureutui tiistaina 11.10. varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen työntekijöiden kuormittumiseen ja palautumiseen.

Jakso oli suunnattu varhaiskasvatuksen, perusopetuksen, kuntien sivistystoimen sekä kuntayhtymien johdolle, kaikille alalla työskenteleville sekä aiheesta kiinnostuneille.

Tapahtumassa kuultiin urheilulääkäri, terveysjohtaja Pippa Laukan alustus otsikolla Energiaa palautumisesta.

Pippa Laukka on liikuntalääketieteen erikoislääkäri, joka on tullut koko kansalle tutuksi Olet mitä syöt -sarjan asiantuntijana ja lääkärinä. Laukka on kirjoittanut hyvinvointiaiheisia kirjoja sekä kolumneja mm. Helsingin Sanomiin. Laukka on myös naisten jalkapallomaajoukkue Helmareiden pitkäaikainen joukkuelääkäri. Tämän lisäksi Pippa Laukka toimii kuntayhtymän terveysjohtajana. 

Etukeno-verkkotapahtuman mainoskuva
Kuvassa on lääkäri Pippa Laukka.
Pippa Laukka

Studiossa aiheesta olivat keskustelemassa

  • työelämäasiantuntija Merja Hyvärinen, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
  • hyvinvointijohtaja Matti Kettunen, Asikkalan kunta
  • opetustoimenjohtaja Mari Routti, Lappeenrannan kaupunki
  • organisaatiopsykologi ja yrittäjä Jaakko Sahimaa

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt. Lämmin kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille. Pääset katsomaan tapahtuman tallenteen alla olevasta upotuksesta.


Katso tapahtuman tallenne

Etkö päässyt kuulolle Kone älä hyydy -verkkotapahtumaan? Tai haluatko palata johonkin tilaisuuden puheenvuoroista tai keskusteluista? Katso tapahtuman tallenne alta!

Oho! Tämä video ei näy, koska olet kieltänyt markkinointievästeiden käytön. Nähdäksesi videon, käy hyväksymässä markkinointievästeet.