Kuvassa etualalla on kolikoita pinoissa ja kasoissa pöydällä ja taustalla oleva mies laskee rahoja sormillaan.

Kannattaako liikuntaan investoida?

Etukeno – Kannattaako liikuntaan investoida?

Liikkumattoman tilipussi jää laihemmaksi kuin liikuntaa harrastavan. Työntekijöiden liian vähäinen liikkuminen heikentää yrityksen tulosta. Ja yhteiskunnalle liikkumattomuus aiheuttaa järkyttävän suuren laskun, 3,2 miljardia euroa vuodessa. Miksi emme saa ratkaistua liikkumattomuuden ongelmaa?

Kuinka paljon ihmisten liikuttamiseen kannattaa lapioida rahaa? Kenen pussista rahat otetaan? Voiko työnantaja päättää antaa liikuntaseteleitä vain vähän liikkuville? Miten kunta onnistuisi liikuttamaan muitakin kuin jo valmiiksi liikkuvia?

Etukeno-verkkotapahtuman mainoskuva

Vuoden viimeisessä Etukeno-verkkotapahtumassa Kannattaako liikuntaan investoida? tiistaina 29.11.2022 klo 10–11.15 edellä mainittuja kysymyksiä tarkastellaan yhteiskunnan, yritysten ja yksilön näkökulmasta.

Studiossa aiheesta ovat keskustelemassa ekonomisti Mika Maliranta, UKK-instituutin johtaja Tommi Vasankari ja tutkija Jaana Kari.

Tapahtumassa pääsevät ääneen myös poliitikot: tiede- ja kulttuuriministeri Petri Honkonen (Kesk.) sekä kansanedustajat Elina Valtonen (Kok.), Niina Malm (SDP) ja Veikko Vallin (PS).

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt. Kiitos ilmoittautumisesta. Linkki tapahtumaan lähetetään kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse ma 28.11. Mikäli et ehtinyt ilmoittautua, mutta haluaisit vielä tulla tiistaina linjoille, niin laita sähhköpostia osoitteella anna.suutari@jamk.fi.

Etukeno-studiossa keskustelemassa

Mika Maliranta
Jaana Kari

Tommi Vasankari