Kuvassa punatukkainen nainen istuu pöydän äärellä ja nojaa käteensä. Toisessa kädessä naisella on punainen kahvikuppi ja pöydällä on aukioleva läppäri.

Johda pää edellä – satsaa mielen työkykyyn

ETUKENO: JOHDA PÄÄ EDELLÄ – SATSAA MIELEN TYÖKYKYYN

Mielenterveyssyiden vuoksi menetetään vuosittain lähes 20 miljoonaa työpäivää. Liian monen työssäkäyvän jaksaminen ja työkyky ovat uhattuna.

Lähetetäänkö työntekijät terapiaan vai johtajat koulutukseen? Millaisilla teoilla ja miten työpaikalla voidaan tukea mielenterveyttä ihan joka päivä? Voisiko vaikkapa niinkin helppo keino kuin työmatkojen taittaminen kävellen tai pyöräillen vähentää stressioireita, ahdistusta ja masennusta? Laajan kansainvälisen tutkimuksen mukaan liikkuminen auttaa mielen ongelmissa jopa puolitoista kertaa tehokkaammin kuin terapia tai lääkehoidot.

Etukeno-verkkotapahtuman mainoskuva

Vastauksia muun muassa näihin kysymyksiin haettiin tiistaina 25.4. Etukeno-verkkotapahtumassa Johda pää edellä – satsaa mielen työkykyyn.

Studiossa aiheesta olivat keskustelemassa

Ilmoittautuminen verkkotapahtumaan on päättynyt. Lämmin kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille. Pääset katsomaan tapahtuman tallenteen alla olevasta upotuksesta.


Katson tapahtuman tallenne

Etkö päässyt kuulolle Johda pää edellä – satsaa mielen työkykyyn -verkkotapahtumaan? Tai haluatko palata johonkin tilaisuuden puheenvuoroista tai keskusteluista? Katso tapahtuman tallenne alta!

Oho! Tämä video ei näy, koska olet kieltänyt markkinointievästeiden käytön. Nähdäksesi videon, käy hyväksymässä markkinointievästeet.