Kuvassa punatukkainen nainen istuu pöydän äärellä ja nojaa käteensä. Toisessa kädessä naisella on punainen kahvikuppi ja pöydällä on aukioleva läppäri.

Johda pää edellä – satsaa mielen työkykyyn

ETUKENO: JOHDA PÄÄ EDELLÄ – SATSAA MIELEN TYÖKYKYYN

Mielenterveyssyiden vuoksi menetetään vuosittain lähes 20 miljoonaa työpäivää. Liian monen työssäkäyvän jaksaminen ja työkyky ovat uhattuna.

Lähetetäänkö työntekijät terapiaan vai johtajat koulutukseen? Millaisilla teoilla ja miten työpaikalla voidaan tukea mielenterveyttä ihan joka päivä? Voisiko vaikkapa niinkin helppo keino kuin työmatkojen taittaminen kävellen tai pyöräillen vähentää stressioireita, ahdistusta ja masennusta? Laajan kansainvälisen tutkimuksen mukaan liikkuminen auttaa mielen ongelmissa jopa puolitoista kertaa tehokkaammin kuin terapia tai lääkehoidot.

Etukeno-verkkotapahtuman mainoskuva

Vastauksia muun muassa edellä esitettyihin kysymyksiin haetaan tiistaina 25.4. klo 10–11.15 maksuttomassa Etukeno-verkkotapahtumassa Johda pää edellä – satsaa mielen työkykyyn.

Studiossa aiheesta ovat keskustelemassa

Ilmoittaudu maksuttomaan verkkotapahtumaan alla olevan painikkeen kautta 23.4. mennessä. Linkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse kaikille ilmoittautuneille tapahtumaa edeltävänä päivänä. Ilmoittautuneet saavat myös linkin tapahtuman tallenteeseen muutama päivä tapahtuman jälkeen.