Mies seisoo työpöydän ääressä ja hänen edessään pöydällä on tietokone sekä papereita.

Hybridityö on tullut jäädäkseen – oletko valmis?

etukeno: hybridityö on tullut jäädäkseen – oletko valmis?

Työelämän uusi normaali voi tarkoittaa työn hallinnan puutetta, aamuisia työpistearpajaisia sekä motivaation laskua. Tai se voi tarkoittaa vapautta, keskittymisrauhaa ja parempaa työn imua. Nyt on hyvä aika uudistaa työyhteisön toimintatapoja ja satsata työhyvinvointiin sekä työkykyyn.

Maksuttomassa Etukeno-verkkotapahtumassa torstaina 25.11. klo 10.00–11.30 ruoditaan, mitä hyvää ja huonoa hybridityö tuo tullessaan. Onko hybridityö taakka vai pelastus?

Asiantuntijapaneeli pohtii muun muassa, millaiset palautumisen keinot vähentävät kuormitusta ja mikä paikka liikunnalla on hybridityössä. Paneelissa aiheesta ovat keskustelemassa

  • Tiina Hoffman, liikuntafysiologi ja hyvinvoinnin asiantuntija, Firstbeat Technologies
  • Anu-Kristiina Holm, henkilöstöjohtaja, Ericsson
  • Virpi Ruohomäki, vanhempi tutkija, työ- ja organisaatiopsykologi, Työterveyslaitos

Verkkotapahtuman viimeistelee pitkän linjan yrittäjä, johtaja ja luovien prosessien toteuttaja Saku Tuominen puheenvuorollaan Hyvinvoiva huippusuorittaminen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt. Lämmin kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille! Pääset katsomaan tapahtuman tallenteen alla olevasta upotuksesta.

Saku Tuominen
Lähde: sakutuominen.com

Etkö päässyt kuulolle Hybridityö on tullut jäädäkseen – oletko valmis? -verkkotapahtumaan? Tai haluatko palata johonkin tilaisuuden puheenvuoroista tai keskusteluista? Katso tapahtuman tallenne alta!