Mies seisoo työpöydän ääressä ja hänen edessään pöydällä on tietokone sekä papereita.

Hybridityö on tullut jäädäkseen – oletko valmis?

etukeno: hybridityö on tullut jäädäkseen – oletko valmis?

Työelämän uusi normaali voi tarkoittaa työn hallinnan puutetta, aamuisia työpistearpajaisia sekä motivaation laskua. Tai se voi tarkoittaa vapautta, keskittymisrauhaa ja parempaa työn imua. Nyt on hyvä aika uudistaa työyhteisön toimintatapoja ja satsata työhyvinvointiin sekä työkykyyn.

Etukeno-verkkotapahtumassa Hybridityö on tullut jäädäkseen – olet valmis? ruodittiin torstaina 25.11.2021, mitä hyvää ja huonoa hybridityö tuo tullessaan. Onko hybridityö taakka vai pelastus?

Asiantuntijapaneeli pohti muun muassa, millaiset palautumisen keinot vähentävät kuormitusta ja mikä paikka liikunnalla on hybridityössä. Paneelissa aiheesta olivat keskustelemassa

  • Tiina Hoffman, liikuntafysiologi ja hyvinvoinnin asiantuntija, Firstbeat Technologies
  • Anu-Kristiina Holm, henkilöstöjohtaja, Ericsson
  • Virpi Ruohomäki, vanhempi tutkija, työ- ja organisaatiopsykologi, Työterveyslaitos

Verkkotapahtuman viimeisteli pitkän linjan yrittäjä, johtaja ja luovien prosessien toteuttaja Saku Tuominen puheenvuorollaan Hyvinvoiva huippusuorittaminen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt. Lämmin kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille! Pääset katsomaan tapahtuman tallenteen alla olevasta upotuksesta.

Saku Tuominen
Lähde: sakutuominen.com

Katso tapahtuman tallenne

Etkö päässyt kuulolle Hybridityö on tullut jäädäkseen – oletko valmis? -verkkotapahtumaan? Tai haluatko palata johonkin tilaisuuden puheenvuoroista tai keskusteluista? Katso tapahtuman tallenne alta!

Oho! Tämä video ei näy, koska olet kieltänyt markkinointievästeiden käytön. Nähdäksesi videon, käy hyväksymässä markkinointievästeet.