Mies loikkaa pituushyppypaikalla ja kolme muuta henkilöä kannustaa.

Etukenossa kuntavaaleihin

Ketä kuntasi liikuttaa?

Mitä kunnat voivat tehdä, että väki liikkuisi enemmän? Tähän kysymykseen annetaan vastauksia Liikkuva aikuinen -ohjelman Etukeno – Ketä kuntasi liikuttaa -verkkotapahtumassa 18.3.2021 kello 10–11.30.

Millaisia asioita kuntavaaleihin valmistautuvat puolueet ovat valmiita lupaamaan? Löytyykö uusia avauksia? Onko suunnitelmilla todellisuuspohjaa? Puolueiden vastauskirjoa ruotii studiossa tiukka raati, jossa ovat mukana Helsingin Sanomien entinen päätoimittaja Reetta Meriläinen, Kuntaliiton toimitusjohtaja Minna Karhunen sekä UKK-instituutin johtaja Tommi Vasankari.

Puheenvuoron saavat myös Mato Valtonen, joka patistaa ongelman ratkaisussa luovaan hulluuteen, ja André Noël Chaker, jolla on avaimet ulos Jumilompolosta ja tie auki liikkuvampaan elämään.

Ohjelmassa on mukana myös Liikkuva asiamies Kristo Salminen.

Etukeno – Ketä kuntasi liikuttaa -verkkotapahtuma korvaa vuoden 2021 Kunnon Päivät -tapahtuman, joka on jouduttu perumaan vallitsevan koronapandemiatilanteen takia. Tapahtuma on maksuton ja se on ensimmäinen kuudesta verkkotapahtumasta, jotka Liikkuva aikuinen -ohjelma tuottaa tänä vuonna.

Tervetuloa kuulolle, ideoimaan ja vaikuttamaan työikäisen väestön liikkumisen kehittämiseen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt. Lämmin kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille! Pääset katsomaan tapahtuman tallenteen alla olevasta upotuksesta.

Mato Valtonen
Mato Valtonen
André Noël Chaker
André Noël Chaker
Liikkuva asiamies Kristo Salminen
(kuva: Markus Paajala)

Katso tapahtuman tallenne

Etkö päässyt kuulolle ensimmäiseen Etukeno-tapahtumaan? Tai haluatko palata johonkin tilaisuuden puheenvuoroista tai keskusteluista? Katso tapahtuman tallenne alta!